Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis
Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Anonym dejting

Anonym dejting erbjuds via Snack24 för att ringa både tjejer och killar som är lika pratsugna som du. Någon som vi tycker är extra viktigt på Snack24 är trygghet och att du ska känna dig bekväm när du ringer någon. Därför har vi infört säkerhetsåtgärder genom vårt system som skapar en pålitlig kanal för dig att ringa på. Du ska aldrig behöva ta emot stötande samtal via oss på Snack24 och om du anser att en annan medlem uppträder på fel sätt ska du kontakta oss direkt.

Anonym dejting bild

Anonym och säker

Det kan komma ett tillfälle där ditt namn eller andra kontaktuppgifter frågas efter. Vid ett sådant tillfälle är det bara du som avgör om det är dags att lämna ut dessa. Vi på Snack24 rekommenderar att inte lämnar ut kontaktuppgifter om du känner dig osäker. Ett bra sätt att avgöra om du ska lämna ut dina uppgifter eller inte är att använda ditt sunda förnuft.

Om du känner dig trygg och har en påbörjad relation med personen du pratar med kan det kanske vara dags att uppge kontaktuppgifter. När du telefondejtar med Snack24 ska du aldrig lämna ut namn, telefonnummer, e-postaddress eller något annat som kan identifiera dig i din inspelade presentation.

Så länge du använder dig av numret 0939-7355 eller 08-12 12 79 24 kan du känna dig trygg. Kommunikationen mellan personerna som telefondejtar på Snack24 är anonym. Därför är det viktigt vid anonym dejting att lära känna personerna du pratar med innan du lämnar du några personliga uppgifter.

Bilda uppfattningen om en person

Det är inte det lättaste att bilda en uppfattning om en person med anonym dejting. Det finns väldigt många personer som ljuger och uppger sig vara någon annan. Precis som det finns på de flesta dejting sidorna på nätet. Anonym dejting ger dig möjlighet att få en riktigt bra uppfattning om den andra personen innan du lämnar ifrån känslig information. Du kan ta kontakt och prata med personen och fråga om allt möjligt. Det kan till och med leda till att det blir säkrare att träffa personen på riktigt. Vi på Snack24 har några punkter som är bra att tänka på om du ska träffa personen på riktigt.

1. Låt inte känslorna styra för mycket, det är bättre att ha ett rationellt tankesätt. Om något låter konstigt och du misstänker att den andra personen ljuger ska du avbryta kontakten.

2. Det brukar sägas att en bild säger mer än tusen ord. Därför kan du fråga efter att få se en bild eller bilder av den andra personen. Bilder kan vara en väldigt stor hjälp för att bilda en uppfattning om den andra personen. Om personen vägrar visa en bild på sig själv kan detta vara en varningsklocka.

3. Gå inte med på krav från en främling. Det kan vara att den andra personen kräver att få kontaktuppgifter eller något annat personligt från dig. Du har ingen skyldighet att lämna ut något till en främmande person. Det är alltid en själv som bestämmer när, var och hur kontakten ska ske med någon annan.

Gå på dejt

Du kanske har under en längre period pratat med en del personer genom anonym dejting. Du har pratat med någon och känner dig trygg och litar den andra personen och känner att det kanske är dags för en riktigt dejt. Vi har samlat lite tips till dig som har valt att träffa någon efter telefondejten.

1. Välj en offentlig plats där det samlas många människor. Möjligtvis en café eller en restaurang vid en tidpunkt där det är många människor som samlas.

2. Innan du ska på dejten är det bra att kontakta någon och berätta för den personen att du ska på en dejt.

3. Låt inte den andra personen komma hem till dig och hämta dig eller lämna dig. Ta dig till platsen själv och ta dig hem från dejten själv också.

4. Om du är på dejten och du känner dig otrygg på något sätt ska du lämna på direkten.

Att prata och träffa främmande människor är något som medför en risk. Därför är det bra att försöka minimera denna risk för att inte råka ut för något. Använd ditt sunda förnuft och tänk på säkerheten. Slutligen är det alltid viktigt att ha roligt. Dejting är något som är väldigt spännande och kul, glöm inte bort det!

Var uppmärksam

Att telefondejta ska vara spännande och roligt, därför är det extra viktigt hos oss på Snack24 att du känner dig säker. Tyvärr kommer det alltid att finnas oärliga personer på nätet som försöker manipulera en. På Snack24 jobbar vi kontinuerligt med säkerhet. Vi uppmanar alltid att kontakta oss så fort ni misstänker att oärliga personer befinner sig på våra telefonlinjer.

Något som är väldigt vanligt bland bedragare är att de använder falska profiler. Dessa profiler fyller de i med text och bilder från andra personer som sedan kan skickas eller besökas via olika sidor. Efter att de har skapat sin falska profil kan de ta kontakt via telefon och börja bygga upp ett förtroende. Detta kan ske över flera månader tills bedragaren slutligen begär att få låna pengar.

Det brukar ta en längre tid innan bedragaren tar upp pengar. Ofta brukar de försöka använda en historia som berör en sjuk släkting eller förälder. Det kan också vara att de begär pengar för en resa som en flygbiljett för att åka och träffa personen. Tyvärr händer det att bedragaren lyckas med att få pengar för att den har skapat ett förtroende hos personen den bedrar.

Vi på Snack24 vill alltid uppmana våra besökare att aldrig lämna ut information, pengar eller något annan känsligt som kan skada en. Var väldigt försiktig och använd ditt sunda förnuft.

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis
Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar