Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Bodycontact

Bodycontact är en mötesplats på nätet där singlar och även par kan söka och hitta kontakter för sexuella relationer. Den fungerar som en vanlig dejting hemsida men riktar in sig till specifika målgrupper. Sidan har i dagsläget mer än 500.000 besökare varje månad och 160.000 aktiva medlemmar. Medlemmarna på sidan är till mestadels svenskar och identifierar sig själva som homosexuella/lesbiska och heterosexuella och allt där emellan. Som medlem på bodycontact får en möjlighet att berätta om ens sexuella preferenser och söka efter liksinnade.

Bodycontact bild

Gratis medlemskap

Bodycontact har två typer av medlemskap, en gratistjänst som inte kräver någon betalning och en premium tjänst. Som medlem på hemsidan har man möjlighet till olika funktioner. Dessa funktioner gör det möjligt att kunna dels uppdatera en egen profil men också söka efter andras profiler för att hitta en bra match. En bra profil gör det möjligt för andra medlemmar att söka och hitta en på plattformen.

När man för första gången registrerar sig på bodycontact läggs ens profil i en sorts karantän. Denna karantän varar i 24 timmar och under tiden är det inte möjligt att använda tjänsten.

Som gratismedlem får du ta del av dessa funktioner:

  • Lägga upp 5 stycken bilder på din profil.
  • Skapa en adressbok för att spara uppgifter om medlemmar du vill kontakta.
  • Ignorera eller blockera personer du inte vill ha kontakt med.
  • Kunna kontakta personer via en mailbox.

Premiummedlemskap på BodyContact

Ett premiummedlemskap på bodycontact innebär att som medlem betalar man en summa pengar för sitt medlemskap. När ett premiummedlemskap tecknas har du samma funktioner som i ett gratismedlemskap. Det som skiljer de två medlemskapen är att med premium utsätts inte användaren för reklam. Det går också att börja använda tjänsten direkt utan att behöva vänta på karantän perioden som påbörjas för gratis medlemmar.

Medlammarna på Bodycontact

Det finns en uppsjö av människor på Bodycontact med olika intressen och sexuella preferenser. Det kan exempelvis finnas dom som söker sig till snabbt sex, trekanter eller swingers som vill hitta andra att träffa. Tjänsten fungerar genom att personer lägger upp annonser. Det fungerar väldigt likt tidningsannonser där de antingen söker något eller vill erbjuda något. Genom dessa annonser kan de i sin tur kontaktas genom kommenterar eller personliga meddelanden. Efter att man har fått kontakt via sin annons kan man välja att ta kontakt med personer som har hört av sig. Slutligen går det att ta kontakt utanför bodycontact via ett personligt möte.

Snack24 och Bodycontact

En väldigt vanlig förekomst inom teledejting är hänvisning till en bodycontact profil. En av anledningarna till varför personer väljer att kombinera Snack24 och bodycontact är för att de vill förbli anonyma. Det är dels för att inte behöva lämna ut sina riktiga kontaktuppgifter och för att kunna fortsätta kontakten via meddelanden.

För att använda Snack24 finns det två telefonnummer att ringa. En är för att ringa till killar och en är för att ringa till tjejer. För att ringa till killar används telefonnumret 08-12 12 79 24 som är gratis. För att ringa till tjejer används numret 0939-7350 som kostar 3,50kr/minuten. Som ny medlem på tjänsten har man möjlighet att ringa för 200kr gratis till numret som går till tjejer. 

 

 

Snacka med killar

08-12 12 79 24

Gratis

Snacka med tjejer

0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar