Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Dejta

Dejta är ett uttryck som används när en person söker efter en partner. När man dejtar försöker man lära känna den andra personen på olika sätt. Exempelvis kan man dejta genom att träffas på bio, kafé eller restaurang. Det går också dejta över internet och genom telefondejting. Uttrycket dejt härstammar från engelskans ord för träff och används väldigt ofta i Sverige. 

Genom att gå på dejt får man som person chansen att umgås med nya intressanta människor. Detta i sin tur kan leda till nya relationer av olika slag. Idag används dejting för att dels hitta sitt livs kärlek men också tillfälliga sexuella partners. Dejting kan också användas för att utveckla sin sociala kompetens och sexualitet. 

På senare år har det blivit väldigt populärt att dejta över nätet eller olika dejting appar. De största dejting apparna på marknaden idag är badoo & tinder. Dessa appar fungerar på ungefär liknande sätt. Först skapas en profil där användaren laddar upp bilder på sig själv. Sedan fyller användaren intressen och en beskrivning om sig själv. När allt är klart kan man besöka andras profiler som främst består av bilder på de andra personerna. Sedan kan man välja utifrån bilderna om man vill träffa personen eller inte.

Dejt bild

Dejta över telefon

Den första gången som fenomenet rapporterades i media var den 9 september 1982. Bengt Källsson som jobbade på Televerket rapporterade att det hade uppkommit ett fel i den nya växelutrustningen. Med denna nya växelutrustning tillkom en ny funktion som gjorde det möjligt att ringa in väldigt många på samma nummer på samma gång. Till följd av detta blev Televerkets växlar överbelastade av för många samtal.

Gentemot traditionell dejting är telefondejting ett perfekt att lära känna någon. Det finns många fördelar med att dejta över telefon. 

Fördelar med dejt över telefon

  • Personligare – Att dejta över nätet eller via appar kan bli väldigt opersonligt. Kontakten mellan personerna sker via ett socialt medium som agerar som en brandvägg. Kommunikationen kan ibland bli väldigt anonym där all kontakt sker via meddelanden. Via telefon får man höra den andra personens röst som ger en personligare bild av hur en person beter sig. 
  • Säkrare – Väldigt ofta brukar personer använda olika appar och nätdejting tjänster för att maskera sin identitet. De hittar bilder på andra personer som de sen använder själva. Dejt över telefon är inte den säkraste typen av dejting men det går att få fram en del information. Exempelvis kan en person uppge att den är en specifik ålder men när en telefonkonversation påbörjas kan röstan avslöja den korrekta åldern. 
  • Personligare svar – När du har en konversation med en person över nätet eller dejting appar har den andra personen väldigt mycket tid på sig att svara. Det kan ge fördelen med att tänka ut perfekta svar som den har flera timmar på sig att formulera. När en pratar över telefon är det en annan situation där ett svar på en fråga förväntas att ges med detsamma. Detta kan leda till att svaren blir mera ärliga när personen har mindre tid på sig att svara. Det går också att lista ut mycket från reaktionerna den andra personen gör. Om en person ger ifrån sig ett suck eller skrattar till får man en mycket mer realistisk bild av den andra personen.  

Dejta via snack24

Att dejta på Snack24 är superenkelt och ett bra sätt att lära känna nya unika människor. Börja dejta dygnet runt med spännande människor runt om i Sverige. Det finns tusentals tjejer och och killar som ringer in till Snack24. Prova tjänsten redan idag och läs om våra olika erbjudanden. Som ny medlem får du ringa för 200kr gratis, helt utan krav och förbindelser. 

Om du vill veta hur det fungerar kan du besöka Så fungerar det. Om du har en fråga som du vill ställa kan du Kontakta Oss.

 

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

HAPPY HOUR
VARJE ONSDAG
16-18:00 <3

Snack24 Logo

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar