Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Fritt Forum

Fritt forum, likt Heta Linjen var en tjänst som gjorde det möjligt för personer att ringa in till ett nummer och prata flera stycken samtidigt. Det som lockade med fritt forum var att man kunde vara anonym och inte behöva lämna ut sitt telefonnummer eller annan typ av personlig information. Idag söker fortfarande folk efter tjänsten fritt forum som har ersatts med andra liknande tjänster. Även om tjänsten numera inte finns kvar använder tusentals människor liknande tjänster.

Genom att använda sig av fritt forum kunde personer ringa in och prata om allt möjligt helt anonymt. En majoritet av människorna som använde tjänsten hade som syfte att prova teledejting. Det var ett roligt sätt att få en första kontakt med en annan person som man kunde prata med om allt möjligt. Om man kände sig otrygg med internet dejting kunde detta vara ett bra första steg för att komma ut på marknaden och prata med nya människor.

Heta Linjen Telefon

Hur fungerade det?

Fritt forum hade ett unikt sätt att komma i kontakt med andra personer. I vanliga teledejting tjänster spelar man in en presentation om sig själv och får också höra andras presentationer. Därefter kan man välja vem man vill prata med utefter vad den andra personen har spelat in. Med tjänsten fritt forum användes istället speciella koder som matades in. Det första steget var att ringa till ett specifikt telefonnummer och efter att man kommit fram knappades in en specifik kod. Varje kod agerade som ett mötesrum där två eller flera kunde sitta och prata med varandra. Dessa rum kunde inte fyllas med hur många som helst och hade en max kapacitet på 8 personer åt gången.

Eftersom dessa koder agerade mötesrum kunde också personer alltid välja att gå in på specifika rum. Det gick också att vara anonym via andra kanaler som forum där man kunde uppmana andra att besöka specifika rum. Efter att tjänsten blev mer populär dök det också upp populära rum som besöktes mer frekvent än andra.

Liknande tjänster till fritt forum

Det finns en del tjänster i dagsläget som liknar fritt forum som också har kvar den klassiska modellen där man uppger en specifik kod. Dessa typer av tjänster tar inte betalt per minut som är väldigt vanligt på marknaden. Utan dessa typer av tjänster erbjuder istället en månadskostnad för att ringa under hela månaden.

De vanligare linjerna som till exempel vår linje, Snack24 använder sig av en fast minut kostnad för killar och gratis för tjejer. Dessa tjänster brukar vara väldigt användarvänliga där instruktioner är inspelade när man ringer in. För de personer som har lite panik att ringa samtal och prata med främlingar finns det alltid möjligheten att lägga på luren. Att ringa en linje som Snack24 är säker och har full anonymitet för de som ringer in.

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar