Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Heta Linjen

Heta linjen kom till år 1982 där det uppstod ett socialt medium där ungdomar kom på att det gick att ringa till ett vakant telefonnummer och använda det till större gruppsamtal. Detta fenomen uppmärksammades i media och spred sig bland ungdomar runt om i hela Sverige. Därefter beslutades det att införa en särskild tjänst för just denna sortens samtal som kallades för heta linjen. Tjänsten introducerades först i Stockholm och sedan spred sig till Västerås, Göteborg, Uddevalla och Sundsvall. Året 1995 valde Telia att avsluta tjänsten Heta linjen, därefter har liknande tjänster framkommit.
Tekniska missen blev heta samtal

Heta Linjen Telefon

Fenomenet Heta Linjen

Den första gången som fenomenet rapporterades i media var den 9 september 1982. Bengt Källsson som jobbade på Televerket rapporterade att det hade uppkommit ett fel i den nya växelutrustningen. Med denna nya växelutrustning tillkom en ny funktion som gjorde det möjligt att ringa in väldigt många på samma nummer på samma gång. Till följd av detta blev Televerkets växlar överbelastade av för många samtal.

Kravallerna

Den 17 september 1982 hade fenomenet Heta Linjen blivit populärt och ungdomar från Stockholm hade på flertalet Heta Linjen nummer bestämt träff i Rålambshovsparken. Denna träff blev en av de största och polisen blev meddelade. För att vara på den säkra sidan bestämde sig polisen för att skicka ett 50-tal poliser. Efteråt rapporterades det att stenkastning, gripandet av ungdomar och skadade poliser hade inträffat. I samband med detta meddelade kommisarrie Kjell Andersson att Heta Linjen måste stoppas. Televerket hade redan innan incidenten påbörjat arbete med att stänga ner linjerna.

Efter att kravallerna hade äg rum rapporterade Televerket att de hade tagit in ett 20-tal experter för att försöka stänga ner linjerna. Samtidigt som de försöker stänga ner linjerna går ungdomar och berättar i media att det finns ett 60- tal linjer som används för att knyta nya kontakter ”ragga”. Istället för att stänga ner linjerna för gott hade Televerket en lösning till problemet genom att öppna upp möjligheten att ringa in men med mindre grupper på 5-10 personer.
Kravallerna och nedstängningen

Snack24 och Heta Linjen

När Heta Linjen är nere finns det alltid en tjänst för de som fortfarande vill fortsätta med sitt teledejtande. Snack24 är till för personerna som vill prata med nya singlar runt om i Sverige. Om du vill veta hur det fungerar kan du besöka Så fungerar det. Om du har en fråga som du vill ställa kan du Kontakta Oss.

 
Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar