Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Myshörnan i ditt hus

Att mysa ner sig med en kopp kaffe och en varm filt är aldrig fel. Du kanske har en speciell plats i hemmet som du specifikt kallar för myshörnan. I denna myshörnan finns det inget bättre att göra än att plocka upp mobilen och prova teledejting. Det viktigaste är att du känner dig bekväm i ditt teledejtande och för att känna sig tillräckligt bekväm kan myshörnan vara till stor hjälp. Ett stort misstag som många gör när de teledejtar är att de inte tar sig tiden att skapa en bekväm miljö. Att ta bort alla distraktioner är ett bra första steg i ens teledejtande där koncentrationen ska ligga på den andra personen du pratar med. 

Heta Linjen Telefon

Den perfekta myshörnan och vad som behövs

 Att skapa den perfekta myshörnan hemma är väldigt enkelt och krävs inte så mycket jobb. Nedanför listar vi våra tips på den perfekta myshörnan som går att skapa hemma. 

 • Tända ljus
  • Att tända ljus hemma är ett perfekt sätt att höja mysnivån. 
 • Varm dryck
  • En varm kopp kaffe, te eller valfri dryck bidrar med en lite varmare känsla i magen och kan ha en avslappnande effekt. Det finns en del olika drycker att välja på som har olika bidragande mysighetsfaktorer. 
 • Filt/Täcke
  • Som nämnt ovan kan täcke eller filt bidra till lite extra värme. Speciellt under vintertid när det kan vara lite mera kyligt hemma. 

Den största anledningen till varför vi på Snack24 rekommenderar att skapa den perfekta myshörnan hemma är för att kunna slappna av i ditt teledejtande. Du kanske känner dig nervös över att du ska prata med en främmande person över telefon. Att du får panik om det skulle uppstå pinsamma tystnader och du inte kommer på något att prata om. 

Lugn. Det är helt okej att känna nervositet i sitt teledejtande och det är så de flesta känner i början. För att du ska få en bra start finns det några knep att använda sig av när du sitter bekvämt i din myshörna. 

Öppna frågor är bra

De första minuterna vid telefondejting är ibland väldigt stela och det kan uppstå tystnader. Därför är det bra att i förhand tänka ut lite oväntade frågor att ställa, gärna att de är lite roligare. Då istället för att ni påbörjar en stel konversation kan ni börja samtalet med ett gott skratt. Här är lite förslag på hur du kan bryta isen: 

 • Fråga om en pinsam historia eller till och med den mest pinsamma historian den andra har varit med om. 
 • Om du var en superhjälte, vilken superhjälte skulle du vara?
 • Om anden i flaskan gav dig tre önskningar, vilka skulle dessa tre önskningar vara?
 • Har du något favoritband eller favorit låt?
 • Om du vann på lotto och hade bara en dag att spendera pengarna, vad skulle du spendera pengarna på?

Sätt stämningen själv och försök inte vara någon annan

Om du vet att du är blyg och tystlåten person är det inte bra att försöka vara någon annan. Detta kan leda till att du får ett väldigt svårt telefonsamtal och ger den du pratar med fel bild av vem du egentligen är. Det är helt ok att vara blyg och tystlåten som person och det bästa är att vara ärlig från start. Om du väljer att berätta om hur du känner om samtalet kan detta leda till att konversationen blir mycket bättre. Detta kan också leda till att den du pratar med blir mer ärlig över telefon och en relation börjar byggas. 

Bestäm hur länge du ska sitta och teledejta

Det är alltid bra att avsätta tid vid teledejting för att kunna prata obehindrat. Om du har moment runt om dig som stör kan det bli stressigt och orsaka friktion mellan dig och den andra personen. Därför är det extra bra med myshörnan där du kan koppla av och prata obehindrat. Om du känner dig lite extra nervös i början kan det också vara bra att sätta en specifik tid då du ska lägga på luren. Du kan till exempel säga att du kan prata en timme sedan måste du iväg och göra något. Då under samtalet vet du att det har ett slut och du kan känna dig mindre stressad.

 

Snacka med killar

08-12 12 12 24
Gratis

Snacka med tjejer

0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar