Sveriges Bästa Teledejting

Ring Killar

08-12 12 79 24

Snacka med killar

08-12 12 79 24
Gratis

Ring killar

Ringa killar kan du göra enkelt via teledejting. Det finns många tjänster i Sverige som erbjuder teledejting där du kan ringa in och prata med killar. Vi på Snack24 har alltid killar inne på linjen som väntar på nya intressanta tjejer att prata med. 

Ring killar snabbt och enkelt från hela Sverige. På Snack24 ringer både tjejer och killar i alla åldrar, singlar, par med mera. Alla har ett gemensamt intresse av att teledejta med andra personer. Varför inte prova du med och lär känna nya heta killar på linjen? Här kan du hitta nya människor som delar dina intressen och vem vet vad det kan leda till? 

 

Ring tjejer bild

Prata med killar över telefon

Att prata med en kille över telefon istället för att skicka sms eller meddelanden elektroniskt kan ge bättre information om den andra personen. När du pratar med en kille över telefon finns det inte fördröjda svar utan svaren kommer direkt när en fråga ställs. Detta i sin tur ger dig chansen att få lyssna mellan raderna. Det kan finnas frågor som svaras med ett litet skratt eller andra ljud som ger mycket information om den andra personen. När du använder dig av sms/meddelanden ger det inte samma sorts inblick i hur den andra personen agerar i sina svar. Det blir också svårare att lista ut om svaren är genuina vid sms/meddelanden. Den andra personen kan använda sig av internet för att svara på frågor eller rådfråga andra i hur den ska svara. Med telefonkontakt sker konversationen mellan varandra utan att svaren kan påverkas av andra faktorer. 

Prata med killar gratis

Att prata med killar gratis via telefondejting är något som de flesta deledejt hemsidorna erbjuder. Samma gäller för oss på Snack24 där vi alltid har kostnadsfria samtal när du ringer till killar. Vi har inte heller några abonnemangsavgifter eller bindningstider. Det ska vara kul att teledejta och kunna prata med nya trevliga killar. 

Chatta med killar

När du använder Snack24 kan du chatta med killar över telefon. Vi har pratsugna killar som väntar på tjejer ska ringa. Det går att chatta dygnet runt från vilken telefon eller mobil som helst. Det krävs inte en internetanslutning utan det är bara att plocka upp luren och börja ringa. Varje dag har vi mellan 1-2.000 personer som ringer på våra linjer. Prova du med och chatta med killar runt om i Sverige. 

Innan du prata med en kille över telefon

 • Ha gått om tid på dig
  Innan du plockar upp telefonen för att teledejta är det bra att du har tid att prata. Det är inte trevligt att ringa upp en kille och efter en liten stund behöva lägga på. För att ge ett bra intryck för din flört och visa att du faktiskt vill prata är det därför bra att planera att du ska prata en längre stund. 
 • Lugn miljö
  Se till att du har en lugn omgivning där du inte störs av andra ljud från personer eller andra saker. Det är inte heller en bra idé att ringa bland vänner eller kollegor som kan hoppa in och störa dig. Den bästa omgivningen är att vara själv någonstans där du kan prata fritt. Med andra i din omgivning kan det bli svårt att prata om personliga saker och också släppa loss och kunna skratta.
 • Erkänn att du är nervös
  Det bästa är att vara ärlig med hur du känner innan ni hoppar in i olika samtalsämnen. Om det är nervositet du känner är det bättre att berätta det istället för att försöka maskera det. Detta i sin tur kan leda till en bra icebreaker där den andra parten känner samma sak. 

Saker att prata om med killar 

 • Undvik ja- och nejfrågor
  Det är bra att försöka undvika frågor som killen bara kan svara ja och nej på. Det är bättre att ställa frågor som öppnar upp till konversation som kräver mera förklaring. Samtidigt som du ställer dessa typer av frågor är det också extra viktigt att lyssna för att kunna ställa följdfrågor. Ett bra exempel kan vara om killen har sett någon bra serie på sistone och fråga vad han tycker om serien och varför han tycker så. 
 • Topp tre
  Om du känner att det börjar bli lite tyst i luren kan det vara bra att ha lite frågor som backup. Något som är väldigt bra att fråga är hur det senaste året har varit och vilka tre saker som har varit mest betydelsefulla. Detta öppnar upp dörren till något den andra personen minns som något fantastiskt. Detta i sin tur leder till en bättre insikt i vad den andra personer tycker och känner om olika saker. Samtidigt som du får veta vad den andra personen uppskattar finns det en bra chans att frågan ställs tillbaka. 
 • Datorn som backup
  Ett annat knep att ta till för att hålla igång samtalet är att ni båda har tillgång till en dator. Dela med er av era favoritklipp på Yuotube och skratta åt roliga sajter tillsammans. Detta ger en känsla av samhörighet trots att ni kanske befinner er flera hundra mil ifrån varandra.
  Eftersom vi lever i ett väldigt digitalt samhälle där det mesta finns på datorn kan det vara bra att använda datorn i sitt telefondejtande. Datorn ska inte användas under hela samtalet men om det finns något som du vill visa kan det vara bra att ha datorn nära till hands. Till exempel om du vill visa ett roligt youtube klipp till den andra personen eller en hemsida som du kan ge adressen till.

  Källa: Veckorevyn

Ring killar via Snack24

För att kunna ringa till härliga killar på våra linjer använder du dig utav telefonnumret 08-12 12 79 24. Ring killar redan idag och hitta någon som passar dig. Teledejting är något som vi tycker alla ska testa och när du ringar är det helt kostnadsfritt utan några förpliktelser. 

Ring killar gratis hos oss på Snack24 redan idag!

Snacka med killar

08-12 12 79 24
Gratis

HAPPY HOUR
VARJE ONSDAG
16-18:00 <3

Snack24 Logo

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar