Sveriges Bästa Teledejting

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Ring för 200kr gratis

När du ringer numret nedanför bjuds du automatiskt på 200kr gratis & utan förpliktelser. Prova ring redan idag!

0939-7355

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Ring tjejer

Heta linjen kom till år 1982 där det uppstod ett socialt medium där ungdomar kom på att det gick att ringa till ett vakant telefonnummer och använda det till större gruppsamtal. Detta fenomen uppmärksammades i media och spred sig bland ungdomar runt om i hela Sverige. Därefter beslutades det att införa en särskild tjänst för just denna sortens samtal som kallades för heta linjen. Tjänsten introducerades först i Stockholm och sedan spred sig till Västerås, Göteborg, Uddevalla och Sundsvall. Året 1995 valde Telia att avsluta tjänsten Heta linjen, därefter har liknande tjänster framkommit.
Tekniska missen blev heta samtal

Ring tjejer genom att använda tjänsten Snack24. Det har aldriv varit enklare att ringa och prata med tjejer genom teledejting.

Ring tjejer bild

Mera information över telefon

Att ta kontakt med någon över telefon kontra skicka meddelande via sms eller meddelande via nätet ger möjlighet till mera information. När du pratar med någon över telefon kan du fråga den andra personen frågor som svaras direkt. Det blir ingen längre fördröjning med svaren och det går att plocka upp mera mellan raderna. Detta är inte möjligt om du skickar sms/meddelande till den andra personen som i sin tur kan planera sina svar och skicka tillbaka vid ett senare tillfälle.

Undvik missförstånd

När du ringer och pratar med en annan person kan det uppstå missförstånd ibland. Exempelvis att man har försökt förklara något som inte har uppfattats på rätt sätt. Att man har dragit ett skämt som den andra personen inte har tyckt var särskilt roligt. Vid sms och meddelanden finns alltid chansen att en av personerna väljer att inte svara. Den processen är väldigt enkel till skillnad med telefon där det är ovanligt att man slänger på luren utan förvarning. Därför är det ibland enklare att reda ut missförstånd över telefon. Då finns det alltid möjlighet att försöka rätta upp missförstånden eller rädda situationen.

Skapa trygghet

Att prata med någon över telefon skapar trygghet enligt hemsidan datecoaching. Att prata och höra en annan persons röst och hur den kommunicerar skapar en bättre bild av hur en person är. Om man däremot sitter bakom en datorskärm och kommunicerar är det svårt att få en bra bild av vem den andra personen är. Mycket går att lära sig av hur en person pratar och mycket kan visa sig av ljud som den andra personen gör. Exempelvis om en person tycker att något är roligt eller ledsamt kan små ljud avslöja vad personen verkligen tycker och tänker.

Beslut om träff

Att ringa tjejer eller killar över telefon kan göra det enklare att avgöra om man vill träffa personen på riktigt. Det är ett stort kliv att prata med en person online till att träffa personen på riktigt. Ibland kan det kännas osäkert och läskigt att träffa en främmande person. Därför kan telefonsamtalet bestämma om man verkligen vill träffa personen över telefon. Om man känner sig osäker över olika saker kan detta först redas ut över telefon. Om det kvartsår osäkerhet kanske det kan betyda att det inte är någon som man vill träffa. Däremot om samtalen går bra med den andra personen och allting känns bra kan det vara läge att träffas på riktigt. Det finns alltid risker med att träffa någon främmande över nätet och därför tycker vi på Snack24 att ett bra första steg innan träff ska vara en telefondejt.

Möjlig påbörjad relation

När du börjar telefondejta är det i princip samma sak som vanlig dejting. Båda personerna ger möjlighet att fråga och prata om varandra. Det i sin tur kan vara början på ett förhållande. Genom att prata med varandra varje dag lär båda personerna lära känna varandra. Det skapar en trygghet och en efter längtan till den andra personen och öppningen till en mer intim relation. Därför kan ett första steg till ett förhållande vara telefondejting.

Humör

Som människor har vi oftast humörsvängningar över dagen. Vi har stunder där allting känns väldigt jobbigt och också stunder där alltid är på topp. Att skriva till någon över sms eller meddelanden över nätet kan läsas när som helst på dygnet. Ett meddlande kan skickas på morgonen och sedan läsas och svaras minuter eller timmar efter att det skickades. Vid telefonsamtal sker kontakten direkt och det humöret som personen har vid den tidpunkten följer med i samtalet. Om en person är på ett dåligt humör kan den andra personen hjälpa en att må bättre. Personerna får också en bättre inblick i varandras privatliv genom att berätta om mera personliga händelser.

Ett större engagemang

Genom att ringa istället för att skicka ett sms kan visa mera självförtroende hos en person. Det kan också visa att den är beredd att investera lite mera i ett samtal än att skicka iväg ett sms. Ett sms kan ibland ses som ett mer försiktigt sätt till bemötande.

Ring tjejer via Snack24

Hos oss på Snack24 kan du ringa tjejer under hela dygnet på numret 0939-7355. Ring tjejer redan idag och hitta någon som passar dig. Teledejting är något som vi tycker alla ska testa och därför bjuder vi på 200kr att ringa för gratis och utan förpliktelser.

Ring tjejer gratis hos oss på Snack24 redan idag!

 

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar