Sveriges Bästa Teledejting

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Teledejting

Teledejting fungerar genom att en person ringer till ett nummer och dejtar med andra över telefon. Oftast fungerar det genom att killar ringer ett nummer och tjejer ringer ett nummer. Numret som killar ringer kostar vanligtvis pengar medan tjejer ringer gratis. 

Hos Snack24 börjar man med att spela in ett meddelande när man ringer något utav numrena. Därefter spelar man in ett meddelande om sig själv. För att få en bra matchning är det viktigt att ha ett meddelande som folk lockas av. Exempelvis kan man berätta om sina intressen eller vad man vill uppnå i framtiden. Efter att meddelandet är inspelat kan andra lyssna på vad som har inspelats. Det går också att lyssna på andras meddelanden och välja om man vill ta kontakt med andra personer. De andra personerna kan också välja att ta kontakt med en.  

Telefondejting Bild

Hur kom teledejting till

Teledejting hade sin början på 80-talet när ungdomar kom på att om man ringer till ett vakant telefonnummer går det att ha gruppsamtal. Detta i sin tur uppmärksammades i media och spred sig runt i hela Sverige. Efter uppmärksamheten skapades en tjänst för att kunna ha gruppsatal, denna tjänst kallades för heta linjen. 

1995 beslutade Telia att avsluta tjänsten heta linjen. Efter det började det dyka upp liknande tjänster som erbjuder teledejting. 

Hur ser teledejting ut idag

Idag finns det många olika tjänster som erbjuder teledejting. En av dessa tjänster är förstås Snack24. Majoriteten av dessa tjänster fungerar på liknande sätt men med olika prismodeller. Branschen inom teledejting har blomstrat och idag är det väldigt många som teledejtar dagligen. 

Teledejting på snack24

I ett hav av teledejting tjänster finns vi på Snack24. Vi brinner för våra användare och försöker alltid ge den bästa möjliga upplevelsen. Någon som gör oss lite unika är att vi har olika erbjudanden som vi går ut med. På onsdagar brukar vi ha happy hour varje dag mellan 16-18. Då ringer killar för halva priset och tjejer gratis som vanligt. 

Om du vill veta hur det fungerar kan du besöka Så fungerar det. Om du har en fråga som du vill ställa kan du Kontakta Oss.

 

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar