Sveriges Bästa Teledejting

Prata med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Prata med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Teledejta är bättre än telefonsex

Teledejting är så mycket bättre än telefonsex. När flera personer är involverade i ett samtal har man väldigt stor chans att hitta en trevlig dejt. I dessa samtal pratar personer om olika intressen som vad dom jobbar med och vad dom gör på fritiden. Det finns flera tjänster i dagsläget som erbjuder dessa typer av samtal och Snack24 är en tjänst där man försöker hitta en dejt både tillfälligt och mer långvarigt. Källa Wikipedia

Telefonsex Bild

Varför ringer man in?

Väldigt många av de som ringer in till linjen vill teledejta och inte prata telefonsex och teledejta är ju så mycket trevligare. Många väljer att ringa in till dejtinglinjer för att de känner sig ensamma och vill ha lite sällskap medan de gör saker som att till exempel städa, äta middag. I dessa fall är just ensamheten anledningen till varför man ringer in på en teledejt.

Det blir som en distraktion i vardagen där et tomrum fylls och ger ett tidsfördriv som fyller vardagen med något att göra.

Teledejt istället för telefonsex

Att ha telefonsex är inget svårt att genomföra men att teledejta krävs att man är närvarande och pratar om trevliga saker som vad man är intresserad av o s v.  Telefonsex går helt enkelt ut på att berätta sexiga historier för varandra men det är absolut trevligare att försöka lära känna någon med hjälp av teledejting istället. Till exempel kan man berätta om en fantasi som man har tänkt på för den andra parten om exempelvis att träffas på en trevlig restaurang och sen gå vidare på ett biobesök. Det går också berätta om vad man har på sig och vad man gör medan man pratar i telefon men teledejt är mer intressant.  över.Källa: Expressen Katerina Janouch.

Teledejta gratis – bättre än telefonsex

När man ringer in till en tjänst som erbjuder teledejt är det mycket trevligare än sidor som erbjuder telefonsex. Här träffar man äkta och trevliga tjejer som faktiskt vill träffas på ett roligt och givande sätt. Så vill man träffa en tjej istället för att bara ha telefonsex är snack24 en riktigt bra tjänst.

Det kan vara en stor variation mellan sidor och kostnad för att ringa in på dejtingsidor och här erbjuder Snack24 ett bra pris och  många tjejer att snacka med och här snackar man istället för att ha telefonsex.

 

Gömda kostnader

Det finns väldigt många skräckhistorier där personer har ringt till telefonsexlinjer och sedan blivit helt förbluffad över telefonräkningen. Det finns många blufföretag som lurar kunder genom att inte berätta om vad det kostar att ringa till till dessa linjer.

Ett vanligt scenario är att en person letar sig till en hemsida som säljer tjänster som telefonsex. Väl inne på hemsidan står det att det finns många som ringer och ett nummer för att komma vidare. Efter att numret har ringts uppmanas personen att spela in en presentation om sig själv för att kunna matchas mot andra på linjen. Efter att personen har pratat med en eller flera personer läggar hen på luren och när telefonräkningen kommer har det dragits ett stort belopp för tjänsten.

När man ska använda tjänster som säljer telefonsex är det extra viktigt att se kostnaden. De mer seriösa tjänsterna som jobbar inom denna teledejting har en tydlig prisbild på sin hemsida och också inspelat vad det kostar. Om användaren tvingas betala för något hen inte har gått med på är det bedrägeri.

 

 

Snacka med killar

08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer

0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar