Sveriges Bästa Teledejting

Prata med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Prata med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Telesex Sverige, är det stor marknad?

Telesex Sverige är något som har funnits i Sverige väldigt länge och uppstod 1982. Hela historien börjar med ett fenomen som kallas för heta linjen där ungdomar kom på att det gick att ringa större gruppsamtal via samma telefonlinje. Fenomenet spred sig i hela Sverige och blev väldigt populärt och uppmärksammades i flera nyhetskanaler. Nuförtiden har telesex i Sverige övertagits av olika tjänster som erbjuder telesex över telefon.  

Telefonsex Bild

Telesex Sverige – Varför ringer man in?

Det finns olika anledningar till varför personer ringer in till telesex linjer i Sverige. I de flesta fallen handlar det inte om att ringa in, enbart för att prata telesex. Många ringer till en telesex linje för att de känner sig ensamma och vill prata med någon för att få lite intimitet i vardagen. Det blir mera som en vardags syssla där de ringer in och pratar med någon som att det skulle vara en flickvän eller fru. 

En annan stor anledningen till varför personer ringer till telesex linjer i Sverige är för att de inte vågar ta upp sina sexuella fantasier med någon. Det kan ibland röra sig om fantasier som är för pinsamma att berätta om och då vill man vara anonym. Det kan också vara fantasier man inte vill uppleva i person utan vill enbart kunna framföra över telefon som en fantasi. För att hitta personer som delar dessa fantasier kan vara rätt svårt och då kan en telesex linje vara ett enklare sätt att hitta och prata med personer som delar ens fantasier. 

Slutligen finns det också personer som får enormt med adrenalin av att ringa till telesex linjer. Det blir som en större fantasi där personen gör något väldigt spännande och äventyrligt. Sedan kan det finnas personer som också behöver utlopp för sina fantasier för att de inte får den tillfredsställd i vardagen. Då blir det att de ringer in till en telesex linje för att kunna få berätta om sina fantasier och uppleva dem över telefon. 

Telefonsex – Hur gör man?

Om man nu väljer att ringa in till telesex linjer, hur bär man sig åt. Enligt Katarina Janouch på expressen är det väldigt enkelt att ha telefonsex. Det som kan vara svårt är att försöka komma förbi den pinsamma första delen. Men när man väl är förbi den där första tröskeln är det bara att köra på. Ett bra sätt att påbörja telesex med varande är att berätta om sexiga historier för varandra. Det kan exempelvis vara en berättelse som man har tänkt på eller drömt om som man sedan berättar om lite mera i detalj. Eftersom man berättar en historia blir det lite enklare än att man ska påbörja någon intim ”back and forth” konversation. 

Ett andra knep kan vara att man berättar om vad man har på sig och vad man gör medan man pratar i telefon. Det kan vara att man befinner sig på någon specifik plats och sedan kan den andra personen som man pratar med fylla på med mera information. Det gäller helt enkelt att försöka få igång ett scenario över telefon som båda känner sig bekväma med som sedan kan användas för olika roller, äventyr och aktiviteter. 

Är telesex tjänster gratis?

En fråga som många väldigt ofta ställer är om telesex är gratis. Telesex linjer brukar normalt sätt inte vara gratis för både tjejer och killar. Det brukar finnas två delar till telesex dejting där den ena delen är för killarna och den andra för tjejerna. De flesta telesex tjänsterna erbjuder gratis telesex dejting för tjejer. För killar brukar det kosta pengar för att ringa in till tjänsterna. 

Sedan brukar också priset variera beroende på vad det är för olika sexuella preferenser som de som ringer in har.  Exempelvis finns det telesex linjer som erbjuder lite mera grövre sexuella fantasier och då tillkommer en högre kostnad. Det brukar vanligtvis vara att kvinnorna som vill prata om dessa typer av fantasier är väldigt sällsynta och då är det också något de måste betala mera för.  

Är det lagligt att ha telesex?

Om man ringer till en telesex linje och båda parterna som pratar med varandra frivilligt ger sitt medgivande är det lagligt. Om företag som erbjuder tjänster inom telesex gör reklam för sina tjänster och sedan får in frivilliga personer som vill prata anser polisen att det är lagligt. Det som inte är lagligt är om det sker något möte i samband med telefonsamtalet där personerna träffas och utför sexuella aktiviteter. Det är heller inte lagligt att ringa med skattebetalarnas pengar och inte heller med ens företags pengar utan att de vet om det. Om samtalet är frivilligt mellan de två personerna är det helt enligt lagens riktlinjer godkänt att ringa in till telesex tjänster. 

Det är också viktigt för de som ringer in till dessa telefonlinjer att inte uppge någon personlig information. Vi på Snack24 värnar om våra användares säkerhet och försäkrar alltid att de är anonyma när de använder våra linjer. Även fast man är helt anonym via teledejting tjänster kan det finns personer som försöker komma åt ens information. Därför är det viktigt att alltid vara på den säkra sidan och inte ge ut för mycket information om sig själv. 

 

 

Gömda kostnader med telesex linjer

 

Något som är väldigt viktigt att tänka på när man använder olika telesex linjer och teledejting linjer är att alltid vara på den säkra sidan. Det finns lagar på plats som måste följas av teledejting bolag. Dessa lagar kräver att linjer som erbjuder teledejting och telesex måste visa kostanden för linjerna. 

Många tjänster ute på marknaden visar inte kostanden för deras tjänster som blir ett stort problem för dem som ringer in till dessa tjänster. Många historier finns ute på internet där användare har ringt till bluff företag och sedan fått hem en telefonräkning på hundra tusen kronor.  

Därför är det alltid viktigt att att se om företaget som erbjuder dessa tjänster har ett giltigt organisationsnummer. Att de har tydligt kostnaden för vad det kostar att ringa till deras olika linjer. Sedan kan det också vara väldigt smart att titta runt på nätet för att se om det finns några omdömen om tjänsten innan man ringer. Det kan finnas bedrägeri företag som har lurat kunder innan och då kan det vara bra att göra lite research innan man ringer. 

 

 

Snacka med killar

08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer

0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar