Sveriges Bästa Teledejting

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7350
3,50/minut

Tjejer i Stockholm

Idag finns det omkring 2,3 miljoner invånare i Stockholm. Och en stor del av dessa invånare är tjejer som är sugna på teledejting. Tjejer i Stockholm har som i andra städer möjlighet att träffa och dejta killar på olika sätt. En stor trend är appar som har blivit väldigt trendigt som Badoo & Tinder. Dessa appar använder sig av bilder för att hitta potentiella dejter som man kan bläddra igenom. Sedan finns det också telefondejting som vi på Snack24 erbjuder till tjejer i Stockholm. Det som gör telefondejting lite mera personligt än andra dejting tjänster är möjligheten att prata med den andra personen innan en riktigt dejt.

Tjejer i Stockholm bild

Tips på frågor du kan ställa din dejt

Om du vill påbörja teledejting och ringa till tjejer i Stockholm kan det vara svårt att veta vad du ska prata om. Vi på Snack24 har tagit fram lite tips på frågor du kan ställa tjejen över telefon.

1. Vad gör du utanför jobbet/plugget?

De flesta människorna har en eller flera hobbys som de har utanför plugget eller jobbet. Dessa brukar vara väldigt spännande och intressanta men kan vara svåra att få veta om. Därför kan man börja med att fråga vad personen gör på helger eller efter jobbet. Då kan det bli enklare att komma in på det samtalsämnet och få lite mera information om eventuella hobbys. Detta brukar vara en bra taktik för att påbörja ett samtal och inte svårt att prata om heller för någon som är intresserad.

2. Om du fick välja en plats i världen att besöka?

Om du har tur kanske du kopplas ihop med en person som älskar att resa. Om detta är fallet kan man prata i flera timmar om olika reseminnen och dröm resmål. Om detta inte är fallet gör det inte så mycket, då kan man istället prata om framtida resor. När man ändå är inne på samtalsämnet resor går det också att fråga om platser som man helst skulle vilja bo. Om man vill flörta lite extra med den andra personen kan man ställa en fråga som ”Om du och jag skulle åka iväg på en resa imorgon, vart skulle vi åka?”.

3. Vad drömmer du om att göra?

Drömmar, mål med livet är utmärkta frågor att ställa någon över telefon. När du ställer frågor som dessa ger det en väldigt uppmuntrande stämning. Det kan finnas mål som till exempel att vilja byta karriär eller studera något i framtiden. Då går det att på ett smidigt sätt stötta och uppmana den andra personen att fortsätta kämpa för att nå sina mål och hjälpa till på traven. 

5. Om du vann på lotto och var tvungen att spendera pengarna direkt?

Denna fråga är väldigt bra för att den ger insikt i vad den andra personen vill göra om pengar inte står i vägen. Det ger en bild av den andra personens drömmar och vad den skulle vilja kunna göra. Detta ger en bra insikt i vad den andra personen vill uppleva i sitt liv. Om det finns saker som båda personer vill göra kan detta leda in till väldigt spännande och roliga äventyr i framtiden.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Träffa tjejer i Stockholm på Snack24

Att dejta och träffa i tjejer i Stockholm är inte den lättaste uppgiften. Det finns väldigt många tjejer men många killar har svårt med att ta kontakt med tjejer. Detta beror väldigt mycket på hur digitaliseringen har påverkat dejting i Sverige. Nu kan vem som helst skapa en profil på en rad olika appar och hemsidor. Detta gör det möjligt att prata med 100 tals olika personer med ett knapptryck. Resultatet av detta är att dejting har blivit mindre personligt och kontakten mellan personerna inte har mycket substans.

Mera personligt med telefondejting

Att skicka meddelanden till många tjejer samtidigt för att förhoppningsvis få napp är en strategi många killar använder idag. Tyvärr kan denna taktik förstöra en hel del för att det inte visar hela bilden av en person.

Telefondejting visar inte heller hela bilden men kan ge en annan synvinkel. Istället för att börja med att titta på bilder eller läsa ett snabbt meddelande blir det istället ett telefonsamtal. Med ett telefonsamtal får den andra personen höra ens röst och frågor kan ställas i realtid. Med meddelanden över nätet kan frågor ställas och svaras på flera timmar senare. Ett telefonsamtal ger möjlighet till att få lära känna personen djupare för då har inte man betänketid i timmar utan svaret måste komma direkt.

Börja med telefondejting

Om du vill att tjejer ska få lära känna dig på ett mer personligt plan rekommenderar vi på Snack24 att prova telefondejting. Du har möjlighet att spela in ett meddelande i början av ditt telefonsamtal där du berättar om dig och dina intressen, mål. Därefter kan tjejer lyssna och få en bättre bild om hur du är som person och en kontakt kan inledas.

Just nu har vi ett erbjudande för nya personer som använder sig av Snack24 där du ringer för 200kr gratis på numret 0939-7355. Det är bara att ringa in till numret och börja teledejta redan idag.

 

Snacka med killar
08-12 12 79 24
Gratis

Snacka med tjejer
0939-7355
3,50/minut

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:

Registrering klar